Werken bij Stuif Evenementen

Bij Stuif Evenementen draait alles om het creëren van onvergetelijke evenementen voor onze opdrachtgevers. Wij hebben de mensen, kennis én materialen in huis om van ieder evenement een succes te maken. Ter uitbreiding van ons team zijn wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s.

Oproepbasis

Voor iedere gelegenheid de juiste mensen die de juiste indruk achterlaten. Je zorgt voor het tijdig inrichten van de locaties op het gebied van meubilair en aankleding, maar ook licht, geluid en het afzetten van het terrein.

Oproepbasis

Voor iedere gelegenheid de juiste mensen die de juiste indruk achterlaten. Zowel bij onze opdrachtgevers, als bij hun gasten. We zijn op zoek naar gastvrouwen, hostessen, promoters.

Oproepbasis

Met jouw vaardigheden achter de geluidstafel zorg je dat ieder evenement klinkt. Je zorgt voor een zorgeloze spraakversterking, voelbare concerten én dat ieder lid van de band goed te horen is.

Oproepbasis

Jouw licht als lichttechnicus laten schijnen op de evenementen van onze opdrachtgevers. Je weet de ruimte, het podium en het publiek in het juiste licht te zetten, maar ook een onvergetelijke lichtshow is jou op het lijf geschreven.

Projecten

We organiseren evenementen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onderstaand een overzicht van projecten waar je aan mee gaat werken.

Deel dit bericht!