Alles begint met veiligheid bij uw evenement.

Of u nu een grootse show organiseert of een bescheiden personeelsfeest, één ding is zeker: het begint met veiligheidsvoorzieningen. Better safe than sorry. Evenementen zijn bedoeld om van te genieten, niet om u druk te hoeven maken over eventuele risico’s. Wel zo fijn dus om dat allemaal van tevoren goed geregeld te hebben. Wij verzorgen de veiligheid graag voor u. Van mobiele brandblussers tot complete veiligheidsplannen.

U staat er wellicht liever niet te lang bij stil dat er bij een evenement dingen mis kunnen gaan. Denk aan brand, iemand die flauwvalt, noodweer of een ongenodigde gast. Laten we hopen dat er van dat alles geen sprake is. Maar er alvast voorzieningen voor treffen is geen overbodige luxe.

Gelukkig hoeft u dit alles niet in uw eentje uit te denken. Wij geven u advies over passende voorzieningen en installeren die voorzieningen ook voor u.

Van brandblussers tot vluchtroutes

Dat een evenement veilig is, is waarschijnlijk een eerste prioriteit. Al is het maar omdat u verantwoordelijk bent voor uw gasten.

Onze veiligheidsvoorzieningen kunt u heel breed opvatten. Denk bijvoorbeeld aan mobiele brandblussers, borden en bewegwijzering voor een eventuele vluchtroute, noodverlichting en back-up aggregaten. Zo zorgen we ervoor dat u als organisator bij een calamiteit de juiste maatregelen kunt treffen, zodat elke mogelijke onveilige situatie snel op te lossen is. Een fijn idee – voor u én voor uw bezoekers.

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat wij 10 jaar ervaring hebben met evenementen én met de veiligheidsvoorzieningen die voor elk evenement nodig zijn. Of u nu een grootse show met duizenden bezoekers organiseert of voor uw feest 50 gasten verwacht, wij adviseren u met plezier en regelen de voorzieningen ook meteen voor u.

Ook al hebben we 10 jaar ervaring, we staan zelf liever met beide benen op de grond. Of nou ja, behalve als het op het installeren van uw licht, geluid en Truss en Rigging aankomt – daarvoor klimmen we graag op een veilige manier de touwen in. Maar verder zijn wij niet zozeer van het zeggen en beloven. We laten veel liever zien wat we kunnen door gewoon goed werk te leveren.

Ook uw evenement veilig laten verlopen?

Bent u er, net als wij, van overtuigd dat een evenement veilig, verantwoord én goed geregeld moet zijn? Laat de veiligheidsvoorzieningen van uw evenement maar aan ons over.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? We vertellen u graag meer, dus neem gerust contact op voor een eerste kennismaking.