Maak van uw evenement een spectaculaire show

Wilt u een onvergetelijke show met een podium verzorgen? Inclusief licht en geluid? Dan kunt u er niet onderuit: Truss en Rigging. Hier worden de verlichting en geluidsinstallatie aan gemonteerd die van uw evenement een spectaculaire show maken. Wij weten de juiste Truss en Rigging te kiezen, installeren die en regelen ook meteen het licht en geluid dat helemaal past bij uw evenement. Laat de show beginnen!

Truss en Rigging, wat is dat?

Een logische vraag. U hoort die termen misschien niet dagelijks vallen. Truss is een aluminium draagconstructie met een hoog draagvermogen. Daarnaast is Rigging bedoeld om apparatuur op een veilige en verantwoorde manier aan deze constructie vast te maken. Beide verzorgen wij voor u. Door gebruik van Truss en Rigging zijn optredens, shows en presentaties in alle soorten en maten mogelijk. Inclusief flitsende of juist sfeervolle verlichting, uitmuntend geluid en vooral een veilige constructie.

Een passende installatie voor licht en geluid

Een show is niet compleet zonder de juiste installaties. Zo wilt u waarschijnlijk dat het geluid ook achter in de zaal te horen is, en dat het licht zorgt voor de juiste sfeer tijdens het evenement. Met belichting en geluidsinstallaties vestigt u de aandacht op precies de juiste elementen.

Wees niet bang dat uw plannen te groots of uitdagend zijn. Of uw deadline te krap. Wij maken het graag mogelijk. Met onze Truss en Rigging én onze professionele mogelijkheden voor geluid en licht geven wij uw evenement de uitstraling die het verdient. Dankzij onze ervaring en ons grote netwerk kunnen wij het vast regelen. Van perfecte podia met Truss en Rigging tot mooie meubilair en alle veiligheidsvoorzieningen.

Waarom Stuif Evenementen?

Evenementen organiseren doen wij met veel plezier. En al een flinke tijd: zo’n 10 jaar. Maar naast onze schoenen lopen we niet. We laten liever in de praktijk zien wat we te bieden hebben dan dat we het van de daken schreeuwen. U gewoon goed helpen bij een onvergetelijk evenement – daar zetten we ons elke dag voor in.

Wat zijn uw evenementplannen?

Welke plannen heeft u voor uw evenement? Hoe spelen licht en geluid daarbij een rol? En hoe kunnen we dat alles met Truss en Rigging mogelijk maken? We horen graag meer over uw wensen en plannen.

Neem contact op om een keer kennis te maken. Dan denken we mee hoe we ook uw evenement nóg beter kunnen maken.