De juiste sfeer voor uw evenement. Van kerstverlichting tot strandstoelen.

Elk evenement heeft zijn eigen sfeer. Tijdens de feestdagen zijn kerstverlichting, mooie lampjes en Sintcadeaus natuurlijk een welkome versiering. En in de zomer staat u misschien juist om strandstoelen en planten te springen voor uw outdoorfestival. Van bruin café tot groene parksetting – wij zetten de juiste sfeer voor u neer met thema-artikelen die uw evenement helemaal afmaken.

Zorg voor sfeer, kies een thema.

Misschien heeft u al helemaal uitgestippeld hoe uw evenement eruit moet komen te zien. Het draaiboek ligt klaar, de grove schetsen zijn gemaakt en de plannen zijn gesmeed. Maar dan is er nog één ding wat u mist: de puntjes op de ‘i’. De thema-artikelen die precies de juiste sfeer neerzetten, waardoor uw evenement écht het juiste thema ademt.

Voor die thema-artikelen zijn wij er. Wij verzorgen evenementen van A tot Z en zijn ook in te schakelen voor thema-artikelen die de juiste sfeer neerzetten. Of het nu is voor de feestdagen of voor uw buitenfeest, wij verzorgen het. Denk aan guirlandes met verlichting rondom de ijsbaan, Sintcadeaus bij de intocht, parasols bij een outdoorfestival of ouderwetse Chesterfield-banken.

Laat de details maar aan ons over.

It’s all in the details. Dat weten we bij Stuif Evenementen maar al te goed. En daar spitsen wij ons dan ook op toe. Evenementen organiseren doen wij al 10 jaar. Dat kunnen we doen door u alles uit handen te nemen, zodat u alleen maar hoeft te genieten en wéét dat uw evenement tiptop geregeld is. Maar we kunnen ook een deel op ons nemen. De thema-artikelen bijvoorbeeld. Maar ook de verlichting, de spannende attracties voor jong en oud of overheerlijke horeca-catering.

Door ons grote netwerk om ons heen hebben we voor elke vraag de juiste producten. Dat varieert van meubels tot een groots podium. En van kassabenodigdheden tot de vrolijke verlichting die uw evenement net dat beetje extra geeft. U zegt het, wij regelen het. Maar we denken natuurlijk ook met u mee. Wat zou uw evenement iets extra’s geven? Waar heeft u nog niet aan gedacht? Dát is waarom onze klanten voor ons kiezen.

Waarom Stuif Evenementen?

Die 10 jaar ervaring hadden we het al over gehad. Maar belangrijker dan dat, is dat we werken met een enorme glimlach, met een flinke dosis creativiteit én met de gedachte dat alles mogelijk is.

Wat mist u nog bij uw evenement?

Of u nu al een compleet draaiboek heeft liggen en alleen nog thema-artikelen zoekt om uw event helemaal af te maken, of liever hulp krijgt bij de gehele organisatie – laat het maar aan ons over. We denken graag met u mee, zodat het bij uw evenement straks aan niets ontbreekt.

Neem contact op voor een kennismaking. Laten we er samen voor zorgen dat uw evenement tot in de details de “wauw”-factor heeft.