Een volledig ingerichte locatie of terrein voor uw evenement. 

Een onvergetelijk evenement organiseren begint bij een passende locatie. Geheel ingericht naar wens. Laat de inrichting van uw locatie of terrein maar ons over. Wij gaan op basis van uw wensen en een doordacht ontwerp aan de slag, zodat de inrichting helemaal aansluit bij wat u voor ogen heeft.

Niets ontglipt aan onze aandacht bij uw festival of grote evenementen. We helpen bijvoorbeeld bij de inrichting van een kantoor voor een groots personeelsfeest, maken van een parkeerterrein een passende evenementenlocatie of regelen een geschikte ruimte voor toegangscontrole.

Doordat evenementen organiseren al jarenlang onze expertise is, weten we precies waar we op moeten letten. Zo kunnen we ook voor uw evenement de juiste sfeer neerzetten. Van verlichting tot meubilair.

Complete ontzorging voor uw evenement

Op zoek naar een expert die u uw evenement van A tot Z verzorgt? Daarvoor zijn wij de juiste partij. Zo kunnen we de kleedruimtes, de backstageruimte en de regieruimte voor u regelen. Ook hekwerk, stage-barriers, kassa-units en toegangssluizen zetten wij met plezier voor u op.

Heeft u speciale wensen? Een livestream bijvoorbeeld? Een groot podium? Of extra mogelijkheden voor beeld en video? Geen probleem. We denken graag met u mee op basis van uw plannen, geven deskundig advies en kunnen de gewenste zaken voor u regelen. Krappe deadlines? Bijzondere wensen? Een heel groot podium? Uw uitdaging is onze missie.

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat we al ruim 10 jaar niets anders doen dan evenementen organiseren. En omdat we weten hoe we een locatie op en top inrichten, zodat het perfect aansluit op het doel en de bezoekers van een evenement. Met een groot netwerk van professionals en alle benodigde techniek in huis, is een evenement ons niet snel te groot.

Terreininrichting van Stuif Evenementen

Heeft u al een idee hoe u uw locatie of terrein wilt inrichten? Of bent u nieuwsgierig naar onze ideeën? Wij verrassen u graag met een passende inrichting.

Maar voordat we los gaan met creatieve ontwerpen, zullen we eerst kennismaken? Neem contact met ons op voor een eerste afspraak.