Bent u op zoek naar een tent die u tijdelijk kunt gebruiken, bijvoorbeeld buiten uw winkel of naast uw pand? Bij Stuif Evenementen kunt u diverse soorten tenten en heaters huren. Tenten worden nu veel gebruikt om buiten producten te kunnen verkopen of om een afhaalpunt te realiseren. Zo blijven u én uw producten altijd droog.

En als het fris is buiten, is het wel zo fijn om warm te blijven. In de tent én daarbuiten, zodat ook bezoekers warm blijven als zij buiten staan te wachten. Ook terrasverwarmers en andere heaters kunt u huren bij Stuif Evenementen.

We leveren de tent en overige materialen af op de gewenste locatie. Uiteraard bouwen we de tent voor u op en richten we deze in met alle benodigde materialen, zodat u er direct gebruik van kunt maken. En heeft u de tent niet meer nodig? Dan komen we deze op elk gewenst moment weer afbouwen en ophalen.

We hebben diverse tenten en heaters standaard op voorraad en kunnen deze dus snel leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden.

Tenten en heaters van Stuif Evenementen

Tenten en heaters huren?

Neem contact met ons op voor de verhuurmogelijkheden van tenten en heaters.