Op zoek naar Silent Disco?

 

Bij Stuif Evenementen kunt u terecht voor de tijdelijke verhuur van koptelefoons, mengpanelen en ander materiaal zoals verdelers. Erg handig wanneer u plannen heeft voor een leuk evenement. Bijvoorbeeld tijdens een openingsceremonie of op locaties waar harde muziek niet kan, maar waar het wél zo fijn is om te genieten van muzikaal spectakel.

Silent disco huur sets bestaan uit koptelefoons en een zender. Op de zender sluit je je laptop, telefoon, iPad, tablet of pc aan. Heb je de beschikking over een complete dj-set? Dan kun je zelfs die gebruiken of anders bij ons huren. Het doorsturen van de muziek naar de zender gebeurt door middel van een aux-kabel. Deze is bij een stille disco huren inbegrepen. Een silent disco verhuur pakket is uit te breiden met extra silent disco koptelefoons en zenders. Je kunt dus altijd de gewenste silent disco set samenstellen.

Silent Disco van Stuif Evenementen

Bij Stuif Evenementen hebben we diverse koptelefoons en mogelijkheden voor meerdere zenders beschikbaar voor de verhuur. We leveren deze af op elke gewenste locatie en halen uw gehuurde silent disco set gewoon weer op zodra u deze niet meer nodig heeft.

Inclusief aankleding van de ruimte

Naast koptelefoons kunnen we het evenement volledig voor u aankleden. Precies in de sfeer die u zoekt. Inclusief een lichtplan voor de lampen op de juiste plek. En met alles erop en eraan: sfeerartikelen, meubilair en nog veel meer. Planten, tafels, een DJ-booth, een spreekstoel? Kan allemaal. Dat is nu juist waar we bij Stuif Evenementen voor staan: alles wat u voor uw evenement nodig heeft, regelt u via Stuif. Of beter gezegd: Stuif regelt het voor u.