Altijd het perfecte podium voor uw evenement

 

Een spreker laten opvallen? Een band of artiest de aandacht geven die ze verdienen? Het begint met één ding: een podium. Dat begrijpen we bij Stuif Evenementen maar al te goed. Daarom kunt u bij Stuif Evenementen uw podium huren. Groot of klein en met onze podiumdelen geheel op maat te maken. Met podiumdelen bouw je modulair een podium naar wens op hoogte.

Twijfelt u of u niet een heel lastige plek heeft voor een podium? Nee hoor, niet voor onze podiumdelen. Doordat ze in delen gebouwd worden passen ze naar iedere ruimte. We leveren de podiumdelen waar nodig inclusief trap, podiumrok, tapijt, podiumleuning en voor de veiligheid, onze valbeschermers. We leveren onze podiumdelen altijd op de gewenste hoogte van 20cm, 40cm, 60cm, 80cm of 100cm. Natuurlijk is het mogelijk om op verschillende hoogtes de podiumdelen te koppelen aan elkaar.

Ook voor volledig ingerichte podia draaien we onze hand niet om. Een mooi podium voor uw presentatie? Voor een festival, een lezing of een orkest? Stuif regelt het, ook voor uw evenement.

Podiumdelen van Stuif Evenementen

Van een catwalk tot een rond podium. Van een bescheiden event tot een podium dwars door het publiek. Wij hebben voor al uw podiumwensen iets in huis. En wat we niet hebben staan, bouwen we graag voor u.

Inclusief aankleding van het podium

Ook kunnen we het podium volledig voor u aankleden. Precies in de sfeer die u zoekt. Inclusief een lichtplan voor de lampen op de juiste plek. En met alles erop en eraan: sfeerartikelen, meubilair en nog veel meer. Planten, tafels, een DJ-booth, een spreekstoel? Kan allemaal. Dat is nu juist waar we bij Stuif Evenementen voor staan: alles wat u voor uw evenement nodig heeft, regelt u via Stuif. Of beter gezegd: Stuif regelt het voor u.