Altijd het perfecte podium voor uw evenement

 

Een spreker nog meer laten opvallen? Of een band of artiest de aandacht geven die ze verdienen? Dat alles begint met één ding: een podium waarop u de mensen om wie het gaat in het middelpunt van de belangstelling kunt zetten. Dat begrijpen we bij Stuif Evenementen maar al te goed. Daarom kunt u bij Stuif Evenementen uw podia huren. Groot of klein. Op maat of standaard.

Twijfelt u of u niet een heel lastige plek heeft voor een podium? Nee hoor, niet voor ons. Wij vinden er wel wat op. Van een podiumwagen van een paar meter breed tot complete op maat gemaakte podia voor hele orkesten. Een intiem podium voor een kroegenfestival of juist een enorm podium voor een groots feest. Wij zijn er voor alle podia – groot en klein – en we kunnen ook uw podium op wens leveren.

Ook voor volledig ingerichte podia draaien we onze hand niet om. Een mooi podium voor uw vergadering? Voor een festival, een lezing of een orkest? Stuif regelt het, ook voor uw evenement.

Podia van Stuif Evenementen

Van een opblaaspodium tot een rijdend podium. Van een enorm podium op maat tot een klein en intiem podium voor een bescheiden event. Wij hebben voor al uw podiumwensen iets in huis. En wat we niet hebben staan, bouwen we graag voor u.

Inclusief aankleding van het podium

Ook kunnen we het podium volledig voor u aankleden. Precies in de sfeer die u zoekt. Inclusief een lichtplan voor de lampen op de juiste plek. En met alles erop en eraan: sfeerartikelen, meubilair en nog veel meer. Planten, tafels, een DJ-booth, een spreekstoel? Kan allemaal. Dat is nu juist waar we bij Stuif Evenementen voor staan: alles wat u voor uw evenement nodig heeft, regelt u via Stuif. Of beter gezegd: Stuif regelt het voor u.