Altijd precies het juiste meubilair voor uw evenement

 

Heeft u tafels, stoelen of ander meubilair nodig voor uw event? Meubilair kopen voor die ene dag of paar dagen is natuurlijk zonde. Maar wat doet u dan? Meubilair huren! Bij Stuif Evenementen regelen we graag de meubels voor uw event. Van luxe fauteuils tot klapstoelen met picknicktafels. En van vergadertafels tot spreekstoelen. U huurt ze zolang u ze nodig heeft.

U geeft aan wat u zoekt, Stuif regelt het. En dat altijd van A tot Z. Van het uitzoeken van de meubels tot aan het inrichten van de zaal – laat dat maar aan ons over.

Zo kunnen we voor uw zakelijke evenement een podium optuigen en spreekstoelen, statafels en banken klaarzetten. Voor een uitvaart zorgen we natuurlijk voor een meer ingetogen interieur dat past bij een afscheid. Voor een bruiloft kunnen we gaan voor romantisch, rotan of op en top chic. En voor festivals pakken we dan weer uit met picknickbanken, tafels en andere inrichting voor het terrein.

Het komt niet vaak voor dat we moeten zeggen “Dat kunnen wij niet”. En als wij iets zelf niet in huis hebben, dan schakelen we er gewoon iemand uit ons netwerk voor in. Zo houdt u één aanspreekpunt, maar krijgt u wel precies het meubilair waar u naar op zoek bent.

Meubilair van Stuif Evenementen

Meubilair huren?

Zoekt u passende meubels voor uw evenement? Of weet u al precies wat u zoekt en wilt u zo snel mogelijk die meubels huren? Vraag het Stuif Evenementen en neem contact met ons op. Dan regelen wij het graag voor u.