Uw evenement in de juiste spotlights

 

Goede verlichting maakt uw evenement helemaal af. Er is gelukkig heel veel mogelijk met licht. Van sfeerverlichting in ruimtes en tenten tot de lichten op een podium of zelfs een heuse lichtshow. Overweldigd door alle opties? Begrijpelijk. Stuif Evenementen helpt u graag.

Met de juiste verlichting brengt u de sfeer nog beter over. U zet er letterlijk en figuurlijk de juiste mensen of situaties mee in de spotlights. Ook wij kennen de kracht van licht. En we hebben er ons werk van gemaakt u daarmee te helpen bij uw evenement.

Zo zetten we werklicht in bij evenementen, kunnen we met lichtsnoeren de toegang bij een evenement mooi aankleden of kunnen we een te gekke lichtshow verzorgen bij een festival of ander event. En wilt u uw pas geopende bedrijfspand mooi uitlichten? Ook daar zetten we de juiste lampen op.

De juiste verlichting huren

Elk evenement heeft andere verlichting nodig. Zonde dus om veel geld uit te geven aan verlichting die u misschien maar één keer gebruikt. Daarom is het huren van verlichting een handig alternatief. En het fijne is: bij Stuif Evenementen leveren we niet alleen de verlichting, maar kunnen we ook alles voor u installeren, aansturen en weer afbreken. Zo leiden we uw evenement – uitgelicht en wel – in goede banen.

We zetten er ons team van experts op en schakelen waar nodig expertise van anderen in. U vertelt over uw wensen; wij zorgen voor de juiste verlichting en vakmensen. En we tuigen alles op het moment suprême voor u op. Ook met oog voor veiligheid natuurlijk. En het opruimen van de lampen? Geen zorgen, ook dat regelt Stuif.

Meer informatie over de verhuur van verlichting?

Ziet u al helemaal voor zich hoe u uw evenement wilt uitlichten? Of heeft u juist geen idee waar u moet beginnen? Laat het gerust aan ons over. We horen graag meer over uw plannen of wensen. Neem contact op voor een kennismaking.