Alles voor betalingen en ticketcontrole bij uw evenement.

Op zoek naar kassabenodigdheden voor uw evenement? Voor de verkoop van drankjes, de controle van tickets of om merchandise te verkopen? Het kan allemaal. We leveren graag alle kassabenodigdheden voor uw evenement: van pinautomaten tot kassa-units.

We zijn er ter ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken of tijdens uw evenement. We kunnen de volledige toegangscontrole voor u inrichten vanuit één kassa-unit. Maar dat is zeker niet het enige. We hebben ook pinautomaten, kassalades, vals-geld-scanners, muntverkoop en opties voor leeftijdscontrole. Alles om u en uw gasten te ontzorgen bij betalingen.

Alles voor een veilig én onvergetelijk evenement

Een evenement moet niet alleen leuk zijn. Dat het veilig is, is misschien wel nog belangrijker. En dat begint deels bij de juiste kassabenodigdheden, bijvoorbeeld voor ticketcontrole, leeftijdschecks en vals-geldscanners. Zo zorgt u ervoor dat alles goed én veilig geregeld is.

Stuif Evenementen is een expert in het verzorgen van evenementen van A tot Z. We kunnen dus zelfs de complete inrichting van uw evenement op ons nemen. Ja, inclusief passend meubilair, professionele verlichting en eventueel zelfs verrukkelijke horeca en catering.

U leest het: evenementen verzorgen doen we met plezier én met veel ervaring. Al 10 jaar om precies te zijn.

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat we alles in huis hebben om uw evenement onvergetelijk te maken. Daardoor weet u zeker dat het op uw evenement aan niets ontbreekt. Met ons advies en onze creatieve ideeën zorgen we ervoor dat alles goed verloopt. Zodat u nog maar één ding te doen staat: volop genieten.

Hoe staat het ervoor met uw evenement?

Heeft u zelf al van alles geregeld en ontbreken alleen nog de kassabenodigdheden? Of zit u nog te stoeien met het draaiboek en kunt u bij de organisatie van uw evenement wel wat hulp gebruiken?

Laat het ons weten. Neem contact op voor een eerste kennismaking. Dan kijken we graag wat uw evenement nodig heeft om voor die tien met een griffel te gaan – voor u én uw gasten.