Zorg dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Waar is een evenement zonder goed eten en drinken? Een hapje en een drankje maken uw evenement compleet. Schakel Stuif Evenementen in voor horeca en catering. Wij verzorgen alle horeca en catering voor u. Van biertaps op festivals tot koffie, thee en gebak voor uw receptie. Maar ook voor uitgebreide lunches en buffetten op locatie toveren onze cateraars graag iets verrukkelijks op tafel. Voor rommelende magen hoeft u niet bang te zijn.

Horeca en catering kan zo groot of klein zijn als u maar wilt. Zo kunnen we een enkele bar-unit met koeling aan u leveren. Voor festivals en feesten bieden wij ook een biertap. Houdt u het liever bij koffie en thee met écht lekker gebak? Of wilt u juist een groots buffet met alles erop en eraan waar honderd man van kunnen smullen? U vraagt, wij kokkerellen, bakken, tappen en serveren.

Van écht koel bier tot heerlijke buffetten

U heeft vast wensen voor de catering bij uw feest. Zo heeft u misschien een heerlijk menu met vis in gedachten, of kiest u juist bewust voor vegetarisch. Het kan ook zijn dat u een speciale taart wil omdat die juist bij uw evenement heel toepasselijk is. Of zoekt u een heerlijke lunch voor uw congres met luxe broodjes, soep en voldoende opties voor iedereen? Wij leveren niet alleen de horeca en catering, maar denken ook mee wat past.

En wees niet bang: onze drankjes zijn altijd gekoeld. Behalve de koffie en thee uiteraard. We verhuren, naast een bar-unit, ook koelingen en een grote koelaanhanger. Zo zijn uw biertjes altijd op temperatuur.

Waarom Stuif Evenementen?

Zeker niet alleen omdat wij van lekker eten houden en daar verstand van hebben. Nee, evenementen zijn al 10 jaar helemaal ons ding. En dat merkt u aan onze ervaring. Of u nu een groots evenement organiseert met duizend gasten of toch een bescheiden lunch voor slechts een man of dertig, wij adviseren u met alle plezier.

Heeft u al nagedacht over uw catering?

Ziet u al helemaal voor ogen wat u bij uw evenement, festival of congres wilt serveren? Of kunt u daarbij wel wat culinair advies gebruiken? Wij horen graag alles over uw evenementplannen en adviseren u graag.

Wees gerust: we laten niet meteen de biertap en het driegangendiner komen. Laten we eerst kennismaken. Onder het genot van een lekker hapje of drankje – dat sowieso.