Gewoon goed geluid voor uw evenement

 

Bij een evenement, of dat nu offline of online is, speelt geluid vaak een belangrijke rol. U wilt dat de spreker goed te horen is en dat het geluid van uw video of achtergrondmuziek in orde is. Stuif Evenementen verzorgt dat graag voor u. Van microfoons tot de complete geluidsinstallatie voor uw festivalterrein: Stuif regelt het.

Als evenementenbureau kunnen we veel voor u betekenen op het gebied van geluid. Zo kunnen we het geluid van een spreker versterken bij een presentatie, zowel online als offline. Ook kunnen we de achtergrondmuziek verzorgen voor uw evenement of het geluid bij een hele show op ons nemen. Torens van speakers? Goed werkende microfoons? En speakers die wél de achterste rij van de zaal bereiken? Daar zorgen wij voor.

Op basis van een akoestisch plan, afgestemd op uw wensen, leveren we de juiste geluidsinstallaties. Daarbij stemmen we het geluid af op het aantal bezoekers en op de sfeer die u wilt neerzetten. Groots en meeslepend of juist ingetogen en gevoelig. Of u nu 25 of 2.500 gasten verwacht.

Geluidsspeakers huren

Als ervaren evenementenbureau weten we inmiddels: de ene locatie is de andere niet. We kijken samen met u naar uw evenement en naar de ruimte. Daar stemmen we precies af welke apparatuur er nodig is. En die apparatuur, dat regelen wij natuurlijk. We komen alles op de gewenste locatie installeren en ook weer afbreken. Zo kunt u zich focussen op andere zaken, terwijl wij ervoor zorgen dat het geluid goed geregeld is.

Stuif Evenementen regelt uw totale evenement

Als u dacht dat het bij het leveren van speakers ophoudt, dan heeft u het mis. Bij Stuif Evenementen regelen we met veel plezier ook allerlei andere zaken rondom uw evenement. Van de juiste meubels tot goede verlichting en special effects. Waar bent u naar op zoek?

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat we van A tot Z het geluid voor u kunnen verzorgen, we al heel wat evenementen op onze naam hebben staan en inmiddels de 10 jaar aantikken qua hoeveelheid ervaring. Tja, het standaard verhaal. We kunnen natuurlijk nog úrenlang vertellen over onszelf, maar onze opdrachtgevers weten eigenlijk veel beter waarom u bij ons goed zit.

Het juiste geluid voor uw evenement?

Wij denken graag met u mee. Neem contact op voor een eerste kennismaking.