Wilt u een evenement organiseren welke om een visuele ondersteuning vraagt? Denkt u aan een presentatie van een nieuw te lanceren product? Een beurs, of een livestream? Goed idee! Met beeld en video van Stuif Evenementen maakt u uw verhaal én evenement zichtbaar.

Bij online én offline evenementen verzorgen we beeld en video welke u kunt inzetten om uw evenement visueel meer daadkracht te geven. We verhuren bijvoorbeeld tv-schermen op statief, beamers met projectiescherm, led-schermen én filmapparatuur.

De organisatie van een evenement ziet er tegenwoordig nét even iets anders uit dan voorheen. Nu we anders samenkomen en meer vanuit huis werken, kiezen veel bedrijven ervoor om bijvoorbeeld een livestream te organiseren of een hybride evenement.

Met een livestream kunt u uw beurs, training, webinar of presentatie gewoon door laten gaan, maar dan online. Hybride biedt u zelfs de mogelijkheid om uw evenement zowel offline als online te organiseren. Een uitkomst en een mooie kans om op een laagdrempelige manier uw doelgroep te bereiken.

Van productie tot projectie

Video speelt bij evenementen op verschillende manieren een rol. Wilt u uw event opnemen? Of heeft u eerder een video opgenomen en moet die geprojecteerd worden? Of wilt u uw presentatie of training opnemen voor een film en tegelijkertijd live laten uitzenden? Schakel Stuif Evenementen in. Van productie tot projectie en alles ertussenin: Wij hebben de mensen, kennis én materialen in huis om alles te regelen op het gebied van beeld en video.

Beeld en video voor uw evenement

Evenementen vinden niet meer alleen plaats in grote zalen met een beamer. Nee, online evenementen en livestreams komen steeds meer voor. Laten wij daar nou net zo enthousiast van worden als u. We hebben online en offline evenementen georganiseerd voor diverse opdrachtgevers. Met alle kennis, apparatuur én creatieve ideeën in huis maken we van uw evenement een onvergetelijke ervaring.

Wij zorgen voor de juiste microfoons, passende verlichting en schermen. Direct streamen naar YouTube of social media, een beveiligde omgeving of een online-inschrijfsysteem? Uw wensen zijn ons niet snel té gek. Stuif regelt het!

Beeld en video van Stuif Evenementen

Stuif evenementen inschakelen voor beeld en video?

Gelooft u, net als wij, dat beeld en video nog meer vertellen dan duizend woorden? We denken graag mee hoe u beeld op uw evenement kunt inzetten. Laat de creatieve ideeën en professionele insteek maar aan ons over.

Neem contact op voor meer informatie.