Alles voor een belevenisvol evenement (voor jong en oud).

Een evenement vraagt om een beleving. Het liefst meer dan één zelfs. En dat betekent: te gekke attracties. Denk aan springkussens, stormbanen of elektrische scooters. Of wilt u een speurtocht op steps houden of een levensecht spel spelen met alle gasten? Alles kan. Wij bieden attracties voor jong en oud die uw evenement onvergetelijk maken.

Samen met u maken we een feestje van uw evenement dat uw gasten nog lang bijblijft. Zo’n event waarvan anderen een jaar later nog zeggen “Wauw, weet je nog?”. Voor die events zijn wij graag uw partner in crime. Evenementen zijn onze expertise, en attracties verhuren wij in alle soorten en maten. We weten precies hoe we uw event op en top kunnen aankleden. En hoe we het voor elkaar krijgen dat jong en oud zich geen moment hoeven te vervelen.

Een geslaagd evenement met te gekke attracties.

Een evenement is pas geslaagd als iedereen zich kostelijk vermaakt. Als iedereen met een glimlach van oor tot oor rondloopt en iets beleeft waar hij of zij dolenthousiast van wordt. Laat de attracties voor zo’n geslaagd event maar aan ons over. Geen wens is ons te gek. Een levensecht spel? Of toch een speurtocht op elektrische scooters? Of een enorm springkussen zodat de allerkleinsten hun energie kwijt kunnen? U vraagt, wij regelen het.

Natuurlijk denken we ook met plezier mee over een unieke attractie voor uw evenement. En meer dan dat. Wij kunnen uw evenement zelfs van A tot Z verzorgen. Inclusief een een geweldig podium, geschikte meubels en flitsende verlichting bijvoorbeeld. Ook bijzondere wensen zijn voor ons niet snel onmogelijk. Zelfs een livestream of de complete inrichting van uw evenement is bij ons in de juiste, regelgrage handen.

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat wij naast razend enthousiast over het verzorgen van evenementen, ook heel ervaren zijn hierin. Al meer dan 10 jaar. Evenementen organiseren doen we met plezier en we geven evenementen graag net dat beetje extra. We trekken alles uit de kast, dat merken u en uw gasten. Waar is dat feestje? Hier! Wij regelen het voor u. Van personeelsfeest tot festival.

Kennismaken?

Weet u al precies welke attractie uw evenement compleet maakt? Of wilt u juist met ons sparren om creatieve ideeën op te doen? Wij creëren graag uw beleving op maat. Voordat we alles uit de kast trekken, zullen we eerst eens kennismaken? Neem contact op voor een afspraak, dan vertellen we u graag meer.