Van livestream tot catering. Van podium tot verlichting.

Het zal u verbazen hoeveel er tegenwoordig mogelijk is voor vergaderingen en beurzen. Vergaderen is niet meer standaard iets wat u in een stoffige vergaderzaal doet met een kop slappe koffie voor uw neus. Nee, wij laten u graag zien hoe het anders kan. Wij faciliteren u bij uw vergadering of training en voldoen daarbij graag aan uw wensen. Hoe speciaal die ook mogen zijn.

Zo kunnen we uw vergadering of training tijdens een congres of beurs in goede banen leiden. We zorgen voor een podium waarop, zetten de spreker in de spotlights en verzorgen ook speakers zodat zelfs mensen op de achterste rij kunnen horen wat de spreker zegt. Ook hybride vergaderingen, livestreams en opnames verzorgen wij met veel plezier.

Vergadering of training volledig verzorgd.

U heeft vast al voor ogen hoe u de vergadering of training voor u ziet. En zo niet, dan brengen wij u graag op unieke en creatieve ideeën. Van bijzondere podia tot hybride opties – wij komen met de ideeën die u zelf nog niet had bedacht. Wilt u iedereen aan een lange tafel laten zitten? Of mag het iets anders: een podium, een tribune, een video-opname, misschien zelfs iets compleet nieuws? Wij denken graag met u mee.

Daarbij luisteren we natuurlijk naar uw wensen, maar gaan we ook een stap verder dan dat. Wij zijn er juist voor de tips en ideeën die uw ogen laten glimmen. En die realiseren we natuurlijk ook meteen voor u. Inclusief catering voor de verkoelende drankjes, goede koffie, snacks en lunch. U focust zich op de inhoud, wij op alles eromheen.

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat we al 10 jaar ervaring hebben. Niet alleen met vergaderen zelf (doen we natuurlijk ook regelmatig!), maar vooral met het organiseren van vergaderingen, evenementen en alles wat daarbij om de hoek komt kijken. Juist dat we niet alleen de vergadertafel met stoelen klaarzetten, maar ook alle kleine details daaromheen regelen, is iets wat klanten aan ons waarderen.

Hulp nodig bij uw vergadering of training?

We zijn heel benieuwd naar uw wensen voor uw vergadering of training. En we vertellen u ook met alle plezier wat wij daarin kunnen betekenen.

Zullen we een moment prikken om daar samen naar te kijken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.