Om ervoor te zorgen dat alle dierbaren in deze tijd toch een uitvaart kunnen bijwonen, kunt u met behulp van een livestream de uitvaart uitzenden. Uiteraard in een beveiligde omgeving, zodat alleen mensen die over een link of unieke toegangscode beschikken, de livestream kunnen bekijken. Deze link of code kunt u met de genodigden delen, bijvoorbeeld op de rouwkaart of per e-mail.

Tijdens de uitvaart vinden we het belangrijk om op de achtergrond te blijven. We werken met draadloze zenders, stellen onze camera’s discreet op en respecteren uiteraard de huidige RIVM-richtlijnen. Zowel binnen als buiten filmen behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u gasten laten inbellen tijdens de livestream zodat zij kunnen spreken tijdens de uitvaart? Ook dat is mogelijk. De beelden zijn te zien in de zaal en in de livestream die mensen buiten de zaal bijwonen.

Na afloop ontvangt u ook een opname van de uitvaart. Een waardevolle, dierbare herinnering voor later.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het livestreamen van een uitvaart. We begrijpen dat er haast is bij het regelen van een uitvaart, we reageren dan ook zo spoedig mogelijk.

Neem direct contact op