Iedere dierbare verdient een waardig afscheid. Stuif Evenementen ondersteunt familie en relaties met de technische invulling van een uitvaart. Denk hierbij aan het versterken van geluid en video, een livestream voor genodigden die niet aanwezig kunnen zijn bij het afscheid, maar ook bijvoorbeeld de catering na het afscheid op een locatie naar keuze.

Om ervoor te zorgen dat alle dierbaren toch de uitvaart kunnen bijwonen, kunt u met behulp van een livestream de uitvaart uitzenden. Uiteraard in een beveiligde omgeving, zodat alleen mensen die over een link of unieke toegangscode beschikken, de livestream kunnen bekijken.

Tijdens de uitvaart vinden we het belangrijk om op de achtergrond te blijven. We werken met draadloze zenders en stellen bij een livestream onze camera’s discreet op. Zowel een afscheid binnen als buiten behoort tot de mogelijkheden. Na afloop is het ook mogelijk om een opname van de uitvaart te ontvangen. Een waardevolle, dierbare herinnering voor later.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor de ondersteuning van een uitvaart of herdenkingsdienst. We begrijpen dat er haast is bij het regelen van een uitvaart, we reageren dan ook zo spoedig mogelijk.