Bent u op zoek naar een ruimte voor de presentatie van uw online event? Een studio om uw podcast of webinar op te nemen? En waar licht, geluid en camera’s gewoon voor u geregeld worden?

Maak dan gebruik van de studio van Stuif Evenementen in Veenendaal. Nu het organiseren van online events steeds gebruikelijker wordt en u misschien zelf niet een geschikte ruimte heeft, is onze studio echt een uitkomst.

Of u nu een online training geeft, een online pubquiz wil organiseren voor uw collega’s of een webinar organiseert voor duizenden personen over de hele wereld; alles is mogelijk bij Stuif. We denken graag mee over uw online event en natuurlijk het decor van de studio, die we helemaal naar wens kunnen inrichten. Ook alle benodigde apparatuur – van camera’s tot microfoons – staan voor u klaar. Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening van de camera’s, mengtafel of microfoons, dat verzorgen wij gewoon voor u.

Wilt u een opname maken en deze vervolgens delen met uw collega’s of klanten? Of wilt u juist live streamen vanuit de studio? Stuif regelt het.

“Buitengewoon. Wij zijn volledig ontzorgd en de presentaties zijn door onze kijkers met applaus ontvangen.”

Gebruik maken van onze studio?

Neem contact met ons op voor meer informatie over het gebruik van onze studio.

Neem direct contact op