Ondersteuning van je sportevenement

Wat een groots toernooi, nek aan nek race en roerige start gemeen hebben? Ze verdienen allemaal een omlijsting met licht, geluid en special effects. Om zo op een feestelijke manier hét startschot te geven aan uw sportevenement. Want dat waar u maanden naartoe heeft getraind, verdient natuurlijk de aandacht die het verdient. Laten wij zo’n wedstrijd of toernooi nou net voor u kunnen organiseren.

Groot, groter, grootst – dat is bij ons geen probleem. Wij regelen alles voor u: van dj’s tot verlichting, locatie, beeld en geluid, zodat uw sportevenement onuitwisbare indrukken achterlaat bij het publiek.

Uw sportevenement verzorgd tot in de kleinste details.

Geen enkel detail zien we over het hoofd. Uw sportevenement moet he-le-maal kloppen. En het moet vooral één geheel zijn, inclusief passende aankleding.

Wij zijn er voor de organisatie van evenementen van A tot Z. Dus ook voor uw sportevenement. Denk aan een openingsceremonie met licht, geluid en special effects voor een hockeytoernooi. Of de opening van een nieuwe kantine met confettikanonnen, feestmuziek, video-opnames en rondleidingen door het pand. Of wat dacht u van een dj-show als warming-up vóór een grootse wedstrijd? Zelfs de videoregistratie is bij Stuif Evenementen in de juiste handen.

Een goed begin is het halve werk. Met Stuif Evenementen en uw sportevenement kan het niet anders dan ook een onuitwisbare indruk achterlaten.

Waarom Stuif Evenementen?

Nu kunnen we het hebben over onze 10 jaar ervaring met het organiseren van evenementen. Is een pluspuntje natuurlijk. Maar nog veel belangrijker is dat we doen wat we doen met een grote glimlach, een heleboel creativiteit en het idee dat weinig onmogelijk is.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Springt u bij het lezen van alle mogelijkheden voor uw sportevenement al op en neer van enthousiasme? Wij ook! En we zetten ons enthousiasme en onze creativiteit graag in om ook uw evenement, opening of toernooi van een onvergetelijke kick-off te voorzien.

Kennismaken kan geheel vrijblijvend. Dan sparren we graag alvast met u over uw wilde ideeën en onze mogelijkheden om die uit te voeren. Neem contact op voor een eerste gesprek.