Van flitsende catwalk tot professionele verlichting.

Een modeshow is veel meer dan alleen de nieuwste kledingcollecties laten zien. Het moet een flitsende show worden. Eentje met alles erop en eraan. De juiste spotlights, goed geluid en een presentator die er echt een geheel van maakt. Hoe u uw modeshow tot in de puntjes regelt? Daarvoor schakelt u Stuif Evenementen in.

Een show die nét even anders is.

Uiteraard wilt u dat uw modeshow uniek en onvergetelijk is. Met professionele verlichting, de juiste stijl, een presentator die precies het juiste verhaal weet over te brengen en misschien wel een heel bijzondere locatie.

We kunnen de complete modeshow voor u organiseren, maar u kunt ook een gedeelte van de organisatie aan ons overlaten. Zo kunnen we (backstage of op het podium gericht) een livestream opzetten, de juiste professionals op licht en geluid zetten of beveiligers inschakelen.

It’s all in the details.

Mode gaat over details. Een modeshow dus ook. Kleding komt nog mooier uit als we hierbij het juiste licht gebruiken. Met de juiste muziek kunnen we precies een goede sfeer neerzetten. Met een passend podium zorgen we ervoor dat de modellen écht opvallen. En met adembenemende aankleding kunnen we tot in detail de show laten aansluiten op de mode zelf.

Van sfeerverlichting tot bijzondere meubels, van bloemen tot gezellige styling. Zo maken we van uw modeshow een mooi geheel: passend bij de collectie, bij uw wensen én bij de gasten die naar de nieuwste collecties komen kijken.

Waarom Stuif Evenementen?

Onvergetelijke evenementen organiseren doen we al meer dan 10 jaar. En met heel veel plezier. Van de mooiste modeshows tot de meest fantastische festivals. We zetten er de juiste experts op, bedenken de creatieve ideeën waar u zelf niet op komt en rennen net een tandje harder om dat alles waar te maken. Zelfs onder deadlinedruk.

Uw modeshow goed geregeld?

Zoekt u iemand die uw complete modeshow in goede banen leidt? Of bent u voor licht, geluid of aankleding op zoek naar een expert die uw show dat unieke tintje weet te geven? Wij denken graag met u mee.

Laten we eens kijken of het klikt en hoe we samen van uw modeshow een onvergetelijke ervaring kunnen maken. We maken graag vrijblijvend kennis met u.