De organisatie van een evenement ziet er in 2021 nét even iets anders uit dan voorgaande jaren. Nu we niet meer fysiek met grote groepen bij elkaar kunnen komen, kiezen veel bedrijven ervoor om een livestream te organiseren. Met een livestream kunt u uw beurs, training, webinar of presentatie gewoon door laten gaan, maar dan online.

Een uitkomst in deze tijd én een mooie kans om op een laagdrempelige manier uw doelgroep te bereiken.

Het afgelopen jaar organiseerde Stuif Evenementen online events voor diverse bedrijven. We hebben de kennis, apparatuur én creatieve ideeën in huis om ook van uw livestream een succes te maken. Een livestream opzetten kan vanaf uw eigen locatie, maar ook in onze studio in Veenendaal waar we het complete decor helemaal naar wens kunnen opbouwen.

Wij verzorgen alle techniek, zoals microfoons, licht en camera’s. Uw livestream wordt vervolgens gestreamd op platforms naar keuze. Een afgeschermde livestream op uw website die alleen te bekijken is met een unieke toegangscode? Kunnen we voor u regelen. Of wilt u juist een openbare livestream via YouTube of social media? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we allerlei extra’s verzorgen zoals:

  • Een online ticketsysteem om het inschrijfproces voor de livestream soepel te laten verlopen
  • Een livechat tijdens de livestream via YouTube en social media kanalen
  • Het gebruik van grafische elementen tijdens de livestream, zoals uw logo, ondertiteling, grafieken en interactieve polls
  • Live inbellen van sprekers vanaf een andere locatie
  • En nog veel meer! Stuif regelt het.

“Stuif Evenementen heeft ons de hele productie uit handen genomen, inclusief locatiekeuze, regie, camera-voering, productie en hosten van de streaming.”

Bart van Hal, Marketing manager, Husqvarna

Een livestream organiseren met Stuif Evenementen?

Heeft u zelf al een idee over de invulling van livestream? Of kunt u wel wat advies en originele ideeën gebruiken? We helpen u graag.

Neem direct contact op