De organisatie van een evenement ziet er tegenwoordig nét anders uit dan voorheen. Nu we anders samenkomen en meer vanuit huis werken, kiezen veel bedrijven ervoor om een livestream te organiseren of een hybride evenement.

Met een livestream kunt u uw beurs, training, webinar of presentatie gewoon door laten gaan, maar dan online. Hybride biedt u zelfs de mogelijkheid om uw evenement zowel offline als online te organiseren. Hierbij ontmoeten uw gasten niet alleen tijdens uw evenement, maar als gasten verhinderd zijn om op locatie te komen, kunnen ze wel bij de online variant aanwezig zijn of later terugkijken.

Een uitkomst én een mooie kans om op een laagdrempelige manier uw doelgroep te bereiken.

De afgelopen jaren organiseerde Stuif Evenementen online events voor diverse bedrijven. We hebben de kennis, apparatuur én creatieve ideeën in huis om ook van uw livestream een succes te maken. Een livestream opzetten kan vanaf uw eigen locatie, maar ook in onze studio in Veenendaal waar we het complete decor helemaal naar wens kunnen opbouwen.

Wij verzorgen alle techniek, zoals microfoons, licht en camera’s. Uw livestream wordt vervolgens gestreamd op platforms naar keuze. Een afgeschermde livestream op uw website die alleen te bekijken is met een unieke toegangscode? Kunnen we voor u regelen. Of wilt u juist een openbare livestream via YouTube of social media? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we allerlei extra’s verzorgen zoals:

  • Een online ticketsysteem om het inschrijfproces voor de livestream soepel te laten verlopen
  • Een livechat tijdens de livestream via YouTube en social media kanalen
  • Het gebruik van grafische elementen tijdens de livestream, zoals uw logo, ondertiteling, grafieken en interactieve polls
  • Live inbellen van sprekers vanaf een andere locatie
  • En nog veel meer! Stuif regelt het.

Studio

Bent u op zoek naar een ruimte voor de presentatie van uw online of offline event? Een studio om uw podcast of webinar op te nemen? En waar licht, geluid en camera’s gewoon voor u geregeld worden?

Maak dan gebruik van de studio van Stuif Evenementen in Veenendaal. Nu het organiseren van online events steeds gebruikelijker wordt en u misschien zelf niet een geschikte ruimte heeft, is onze studio echt een uitkomst.

Of u nu een online training geeft, een online pubquiz wil organiseren voor uw collega’s of een webinar organiseert voor duizenden personen over de hele wereld; alles is mogelijk bij Stuif. We denken graag mee over uw online event en natuurlijk het decor van de studio, die we helemaal naar wens kunnen inrichten. Ook alle benodigde apparatuur – van camera’s tot microfoons– staan voor u klaar. Uiteraard hoeft u zich geen zorgen te maken over de bediening van de camera’s, mengtafel of microfoons, dat verzorgen wij gewoon voor u.

Wilt u een opname maken en deze vervolgens delen met uw collega’s of klanten? Of wilt u juist live streamen vanuit de studio? Stuif regelt het.

Een complete studio voor uw online event

We hebben alle kennis, mensen én apparatuur in huis om van uw online event een succes te maken. Zo kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden in onze studio:

“Stuif Evenementen heeft ons de hele productie uit handen genomen, inclusief locatiekeuze, regie, camera-voering, productie en hosten van de streaming.”

Bart van Hal, Marketing manager, Husqvarna

Een livestream organiseren met Stuif Evenementen?

Heeft u zelf al een idee over de invulling van livestream? Of kunt u wel wat advies en originele ideeën gebruiken? We helpen u graag.