Een spetterende opening van uw pand of evenement

Wat de opening van een bedrijfspand, een groots toernooi en een feestelijk evenement gemeen hebben? Ze verdienen allemaal een spetterende kick-off. Een om niet te vergeten, met alles erop en eraan. Om zo op een feestelijke manier hét startschot te geven aan iets compleet nieuws. Want dat waar u maanden naartoe heeft gewerkt, verdient natuurlijk een flitsende start. Laten wij zo’n kick-off nou net voor u kunnen organiseren.

Groot, groter, grootst – dat is bij ons geen probleem. Wij regelen alles voor u: van dj’s tot verlichting, locatie, beeld en geluid, zodat uw kick-off onuitwisbare indrukken achterlaat bij het publiek.

Uw kick-off verzorgd tot in de kleinste details.

Geen enkel detail zien we over het hoofd. Uw kick-off moet he-le-maal kloppen. En het moet vooral één geheel zijn, inclusief passende aankleding.

Wij zijn er voor de organisatie van evenementen van A tot Z. Ook voor uw kick-off. Denk aan een openingsceremonie met licht, geluid en special effects voor een hockeytoernooi. Of de opening van een nieuw pand met confettikanonnen, feestmuziek, video-opnames en rondleidingen door het pand. Of wat dacht u van een dj-show als warming-up vóór een groots evenement?

Een goed begin is het halve werk. Met een daverende kick-off kan het evenement zelf niet anders dan ook een onuitwisbare indruk achterlaten.

Waarom Stuif Evenementen?

Nu kunnen we het hebben over onze 10 jaar ervaring met het organiseren van evenementen. Is een pluspuntje natuurlijk. Maar nog veel belangrijker is dat we doen wat we doen met een grote glimlach, een heleboel creativiteit en het idee dat weinig onmogelijk is.

Enthousiast? Laten we kennismaken!

Springt u bij het lezen van alle mogelijkheden voor uw kick-off al bijna op en neer van enthousiasme? Wij ook! En we zetten ons enthousiasme en onze creativiteit graag in om ook uw evenement, opening of toernooi van een onvergetelijke kick-off te voorzien.

Kennismaken kan geheel vrijblijvend. Dan sparren we graag alvast met u over uw wilde ideeën en onze mogelijkheden om die uit te voeren. Neem contact op voor een eerste gesprek.