Wij ontzorgen, zodat u uw aandacht bij de dag zelf kunt houden.

Een 25-jarig werkjubileum? Een receptie voor een werknemer die met pensioen gaat? Of een passende receptie na een overlijden? Vrolijke en minder vrolijke gebeurtenissen zijn het waard om bij stil te staan. Wij zijn er graag om op die momenten alles voor u in goede banen te leiden. Van verlichting tot catering.

Ontzorgen in elk opzicht.

Bij de organisatie van een jubileum of receptie komt veel kijken. Ook dingen waar u misschien de tijd, energie of ruimte niet voor hebt. Geen zorgen: wij hebben de juiste kennis, materialen én ervaring in huis om u hier volledig bij te ontzorgen.

Is er een spreker? Dan zorgen wij voor extra geluidsinstallaties? Vindt u het fijn om de recepte live uit te zenden via een livestream? Dan kunnen we dat opzetten. Ook opnames maken zodat bezoekers de toespraak na afloop van het evenement kunnen terugzien, is geen enkel probleem.

Of het nu gaat om een werkjubileum, iemand die met pensioen gaat of een receptie bij een uitvaart of bruiloft – wij kunnen dit voor u in goede banen leiden. Dat doen we altijd met een groot netwerk van professionals om ons heen en met maar één wens voor ogen: van uw jubileum of receptie een passende manier maken om bij deze gebeurtenis stil te staan.

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat wij met 10 jaar ervaring al heel wat jaren meedraaien. En omdat we door onze ervaring weten wat er bij een jubileum of receptie komt kijken. We kennen de praktische details, maar begrijpen ook goed de vrolijke of juist verdrietige gevoelens die een gebeurtenis met zich meebrengt. Onze missie is om u te ontzorgen, zodat u volledig in het moment kunt opgaan.

Waar bent u naar op zoek?

Voor welke gebeurtenis wilt u een receptie of jubileum organiseren? Weet dat u niet alle kennis en materialen zelf in huis hoeft te hebben. Wij horen graag hoe we u kunnen helpen.

Zullen we kennismaken? Neem contact met ons op voor een eerste gesprek.