Laten we samen een feestje bouwen. Letterlijk en figuurlijk.

Het bouwen van een feestje? Laat dat maar aan ons over. Wij verzorgen festivals van A tot Z. Van het regelen van foodtrucks, het verzorgen van de promotie en marketing tot alle voorzieningen tijdens het event. Inclusief licht, geluid, aankleding en horeca.

Festivals hebben we al in veel soorten en maten georganiseerd. Zo hebben we bij Proef festival van begin tot eind de complete organisatie op ons genomen. Ook bij Proms Night, een gelegenheidsorkest met een avondvullend repertoire, werd op een door ons gebouwd podium gespeeld. En bij de Foute Party van Q-music mochten wij artiesten boeken, een podium bouwen, ticketverkoop aanbieden, promotie rondom het evenement verzorgen en alles verzorgen wat er achter de schermen nodig was.

Kortom: wij verzorgen voor u een festival met alles erop en eraan. Een festival dat uw gasten een jaar later nog niet vergeten zijn. En uzelf ook niet.

Fantastisch festival van begin tot eind.

Wat voor festival u ook organiseert, wij kunnen u hier volledig bij ontzorgen. Daarbij zien we niets over het hoofd. De juiste verlichting, een groots podium, de juiste marketing en ook beveiliging tijdens het festival zelf: dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Laten we samen kijken wat uw festival nodig heeft en hoe wij daarvan voor u en uw gasten een onvergetelijke ervaring kunnen maken.

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat wij zelf ook van een festival houden, maar nóg blijer worden van het organiseren ervan. En omdat we daar 10 jaar ervaring in hebben. We schromen niet om alles uit de kast te trekken voor een fantastisch festival en voor uw wensen. Zelfs de meest bijzondere vragen vinden wij niet gek, maar te gek.

Kennismaken?

Heeft u al een compleet draaiboek liggen voor uw festival en wilt u met ons de puntjes op de ‘i’ zetten? Of kunt u bij de volledige organisatie (meer dan) een paar helpende handen gebruiken?

Wij zijn heel benieuwd naar uw plannen en maken er graag samen met u een feest van. Neem contact op voor een eerste kennismaking.