Uw congres of presentatie van A tot Z goed geregeld

Staat u op het punt een groot congres te organiseren? Of een presentatie? Dan staat u er niet alleen voor. Wij helpen u graag om uw congres of presentatie in goede banen te leiden. Van het regelen van de locatie tot het verzorgen van online faciliteiten. En van microfoons tot beeld en video. Wij kunnen u veel (of zelfs alle) werkzaamheden uit handen nemen.

We hebben al bij veel congressen en presentaties een paar extra handen mogen bieden. Zowel voor online productpresentaties als voor congressen en presentaties op locatie. Zo hebben we al eerder mooie congressen mogen organiseren voor een vrijwilligersbanenmarkt en de dealerdagen van Husqvarna. Altijd met een flinke dosis creativiteit en met oog voor detail.

Van de complete organisatie tot de puntjes op de ‘i’

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u regelen. Dat begint al bij het regelen van een locatie die in alle opzichten bij uw wensen past. Maar ook het inrichten van balies voor standhouders, ruimtes voor presentaties regelen en natuurlijk op de juiste plekken microfoons, verlichting en beeld en video instellen.

Zo hoeft u uw hoofd over minder zaken te breken; wij pakken het voor u op en zorgen ervoor dat het allemaal goed gebeurt.

Waarom Stuif Evenementen?

Het organiseren van uw evenement kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Niet alleen omdat dit al 10 jaar onze dagelijkse bezigheid is. Maar ook omdat we op ideeën komen waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. De sfeervolle belichting, de juiste standindeling en een geweldige opvallende locatie? Wij hebben elk detail in de smiezen.

Wat we doen, vinden we ook nog eens te gek om te doen. Tuurlijk, we zijn niet de enigen die dat zeggen. Maar bij ons merkt u het aan alles. Aan ons eeuwige enthousiasme, onze creatieve ideeën en natuurlijk het feit dat we graag met man en macht voor u dat geweldige congres of die toppresentatie verzorgen. Niets minder dan dat.

Kennismaken?

Of u nu een mooi product te presenteren heeft of plannen heeft voor een groots internationaal congres (of iets daartussenin), schakel Stuif Evenementen in om alles goed te regelen.

Benieuwd hoe wij doen wat we doen? En hoe we u kunnen helpen? Laten we vrijblijvend kennismaken. Dan horen we graag meer over uw plannen, en vertellen we precies wat we voor u kunnen betekenen