Een unieke, succesvolle beurs(stand) voor uw bedrijf

 

U denkt erover om zelf een beurs te organiseren of om namens uw bedrijf met een stand op een beurs te staan. Dit is voor u immers dé plek om in gesprek te gaan met (potentiële) klanten of om branchegenoten te ontmoeten. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het organiseren van zo’n beurs? Of bij het bedenken en ontwerpen van een te gekke beursstand die echt de aandacht trekt? Dan is het de hoogste tijd voor een goede kop koffie met Stuif Evenementen.

We trekken al onze creatieve ideeën uit de kast om samen met u die unieke en succesvolle beurs te organiseren. Dat ‘samen met u’ vullen we precies zo in als u dat wilt. Denkt u graag mee over het concept en de uitvoering? Leuk, we zijn enorm benieuwd naar uw ideeën. En wanneer u de voorbereiding, invulling en complete organisatie wil overlaten aan iemand anders, klop dan zeker bij ons aan. Evenementen organiseren van A tot Z: dat is namelijk precies waar wij goed in zijn.

Het voordeel van Stuif Evenementen is dat wij alles al in huis hebben voor het regelen van beurzen. Trussconstructies voor het makkelijk plaatsen en verplaatsen van een beursstand? Altijd op voorraad. Licht, geluid en podia? Standaard beschikbaar. Wanneer u op zoek bent naar een exclusief item voor uw beurs, dan kunt u dat gerust aan ons overlaten. Of we het nu zelf moeten maken, we het uit een ander land of bij één van onze partners halen: Stuif regelt het.

Uiteraard verzorgen wij ook de op- en afbouw van uw beurs(stand). U heeft dus altijd één centraal aanspreekpunt voor alles omtrent uw beursorganisatie. Wel zo makkelijk!

Dit maakt uw beurs helemaal af:

Bij Stuif Evenementen hebben we alles onder één dak om uw beurs te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

Een lekker hapje en drankje tijdens zo’n beurs zijn natuurlijk onmisbaar. Op zoek naar een partner die de catering verzorgt tijdens de beurs, van frietkraam tot luxe cocktailbar of buffet? Ook dat kunt u uitbesteden aan Stuif Evenementen.

Waarom Stuif Evenementen?

Omdat we u volledig ontzorgen, we al zo vaak een beurs hebben georganiseerd en al 10 jaar ervaring hebben. Tja, het standaard verhaaltje, u kent het wel. We kunnen natuurlijk zelf nog úrenlang vertellen waarom u voor Stuif Evenementen moet kiezen, maar dat kunnen onze opdrachtgevers veel beter. Kijk maar:

Uw beurs laten organiseren door Stuif Evenementen?

Of u nu al een tot in detail uitgewerkt idee heeft voor uw beurs(stand) of wel wat hulp kan gebruiken bij een goed idee: neem contact met ons op, we denken graag met u mee!