Wij maken van uw bedrijfsevenement een feest!

Bestaat uw bedrijf tien jaar? Wordt uw nieuwe pand geopend? Of gaat één van uw medewerkers met pensioen? Redenen genoeg voor een goed feest!

En laten wij bij Stuif Evenementen nu toevallig onwijs goed zijn in goede bedrijfsfeesten. Zelf al een idee voor uw bedrijfsfeest? Leuk! We zijn enorm benieuwd naar uw idee en hoe we u kunnen ondersteunen bij uw evenement.

Niet alleen denken we graag met u mee over de invulling en organisatie van het bedrijfsevenement, we regelen vervolgens graag ook alles.

Van licht en geluid tot mobiel toilet en confettikanonnen: Stuif heeft alles in huis voor het perfecte bedrijfsfeest. U hoeft dus maar één nummer te bellen (u raadt het vast al, dat is: 0318 518 973) om alles voor uw bedrijfsfeest te laten regelen. Het enige dat u nog hoeft te doen? Uw medewerkers en relaties optrommelen en zin krijgen in een feest!

Bij Stuif komt het altijd goed. We kregen zelfs meer dan we hadden verwacht!

We schakelden Stuif Evenementen in om ons bedrijfsfeest te organiseren ter ere van ons nieuwe pand en het 10-jarig bestaan van ons bedrijf. We hadden zelf al wel wat ideeën, maar dankzij de creatieve aanvullingen van Stuif Evenementen werd het feest echt een succes. Alles werd snel en professioneel geregeld, zelfs de catering werd geregeld door Stuif. Na afloop kregen we veel enthousiaste reacties van onze relaties en medewerkers. Het bedrijfsfeest was hartstikke geslaagd!”

Zin in een feest?

We zijn erg benieuwd naar uw idee voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Zelf nog geen ideeën maar wel zin in een goed (bedrijfs)feest? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee!